Ervaringen

Ik ben zeer tevreden. Ik heb grote stappen gezet in een zeer korte tijd. Tijdens de sessies was het soms confronterend en het zette mij veel aan het denken. Ik heb er naar kunnen handelen, wat mij een stuk duidelijkheid en meer rust heeft gegeven. Wilmar is geduldig en communiceert rustig, wat fijn is. Ik heb mijn voortgang kunnen zien dankzij een ladder van 1 tot 10. Dit zorgde voor een prachtige afronding van onze sessies.

Wilmar, bedankt voor deze mooie ervaring. 

Cecilia 

Ik had eigenlijk geen verwachtingen. Dit kwam omdat ik, op het moment dat de coaching sessies bij Wilmar begonnen, weinig energie had. Ik ben er dan ook blanco ingestapt. Maar de gesprekken waren echte eyeopeners. Ik ben hierdoor zeer tevreden over de manier waarop de gesprekken zijn verlopen. Omdat Wilmar door gericht vragen te stellen je vanzelf met het antwoord of oplossing kwam. Of dat je vanzelf ging ervaren dat het ook anders gezien kon worden. De gesprekken waren daardoor ontspannen en relaxed en tegelijkertijd zorgden ze ervoor dat ik meer ben gaan ondernemen. Een mooi resultaat. 

Aike

Het waren  emotionele maar fijne coaching gesprekken. Door de jaren heen kreeg ik vaker last van angstige momenten tijdens mijn werk. Ik heb geleerd om met mijn  angsten om te kunnen gaan, zodat deze niet de overhand nemen. Ik heb geleerd dat het niet erg is om bang te zijn. Wilmar, bedankt voor de inzichten die je mij hebt gegeven, ze helpen mij om meer vertrouwen te hebben in mijzelf. Ik voel me hierdoor weer veiliger.

Danny