Verbindings Coach logo

Wil-Power Coaching

 Coach: Wilmar Pater

Geen zelfvertrouwen, gespannen zijn, eenzaamheid, angst, depressiviteit, vervreemding, stress en trauma’sDoor samen op zoek te gaan naar wat jij nodig hebt, is elk gesprek of traject uniek.

Verbindings coach Groningen:

Herken je het gevoel dat je geen contact hebt met de ander?  

Niet in verbinding zijn met jezelf, een ander of je omgeving, zorgt er vaak voor dat je je niet begrepen voelt, of dat je eenzaam voelt. Je kunt hiervoor bij mij terecht als dit voortkomt uit:

  • Geen zelfvertrouwen hebben
  • Je eigen grenzen niet kennen en durven aan te geven
  • Geen eigen keuzes durven maken
  • Gespannen in het leven staan
Verbindings Coach foto 1

In sommige situaties is letterlijk de verbinding verbroken, na een verblijf in het buitenland. Het is vaak moeilijk om weer te integreren. Dat geldt bijvoorbeeld voor expats die na vele jaren weer terugkomen naar Nederland, militairen die uit een oorlogsgebied komen of immigranten. Meestal heeft dit te maken met de dierbaren om je heen. Je bent niet meer in verbinding met de mensen die hier zijn gebleven. Jij hebt andere herinneringen en je bent veranderd door de ervaringen en de kennis die je in het buitenland hebt meegekregen. Het gevoel dat je niet begrepen wordt kan zorgen voor vervreemding en zelfs eenzaamheid. Je raakt jezelf misschien zelfs een beetje kwijt. 

Coaching kan op meerdere locaties in Groningen. Afhangende van waar je woont in Groningen spreken we samen de beste optie af.

Handige en interessante linkjes om even te bekijken:

– Verbinden met de ander doe je door te werken aan jezelf
Het draait allemaal om verbinding

Wilmar: "Er ontstaat een onbalans tussen denken, voelen en handelen. Het doel van coaching is om weer geheel in ‘de eigen kracht’ te staan. Door mijn eigen ervaring weet ik hoe dit kan voelen, waardoor ik mij volledig kan openstellen voor jouw verhaal. Ik loop graag een stukje met je mee, om te zorgen dat jij weer in balans komt!"

Wilmar Pater

Wilmar Pater is de kracht achter de praktijk Wil-Power coaching.

“Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het kan zijn, dat er zo nu en dan iemand meeloopt bij de kwetsbare momenten in je leven. Naast mijn eigen levenservaringen maak ik gebruik van Oplossingsgericht coaching, NLP (neuro linguïstisch programmeren), Emotional freedom technique (EFT), Geweldloze communicatie, Verlieskunde en matrixmethode.”

Neem hier contact met mij op